Onze werkwijze

Stap 1: Aanmelden

Het systeem van kies-je-sinterklaaskado kent vele handigheidjes. Het organiseren van het Sinterklaasfeest voor de kinderen van al je collega's wordt zo kinderspel. Tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek leggen we alle mogelijkheden graag uit en inventariseren wij je wensen. Op basis hiervan stellen wij je account in.

Stap 2: Uitnodigen

Je account staat klaar en alle opties zijn ingesteld naar jouw wensen. Nu is het moment aangebroken om alle medewerkers uit te nodigen. In deze uitnodiging neem je de verwijzing naar kies-je-sinterklaaskado op samen met een bedrijfscode. De spanning stijgt, wanneer komen de eerste aanmeldingen voor het Sinterklaasfeest binnen? In je eigen online omgeving heb je dit direct inzichtelijk.

Stap 3: Kado's uitzoeken

Nadat medewerkers zichzelf hebben geregistreerd kunnen ze hun kinderen aanmelden. Omdat luisterpiet het erg druk heeft vragen wij de ouders om enkele gegevens van de kinderen achter te laten. Voor jou als organisatie zijn vervolgens twee muisklikken voldoende om te beschikken over de juiste informatie voor het grote boek van de Sint. Als alle informatie is ingevuld kunnen de kado’s gekozen worden binnen de mogelijkheden die we vooraf hebben besproken.

Stap 4: Levering

Als alle kado’s zijn besteld komt voor ons het echte werk. Inpakken! Het team van kies-je-sinterklaaskado pakt alle kado’s zorgvuldig in met mooi en stevig Sinterklaaspapier. Ook wordt het kado voorzien van naam en leeftijd. Vervolgens leveren wij de kado’s af op de afgesproken datum en locatie. Op naar de grote dag.

Stap5: Sinterklaasfeest

Met alle informatie die de ouders hebben achtergelaten op kies-je-sinterklaaskado hoef je niets aan het toeval over te laten. Niet alleen het grote boek is actueel, jij weet bijvoorbeeld ook hoeveel kinderen en volwassenen je kunt verwachten. Moet je vooraf parkeerplaatsen reserveren? Jij weet hoeveel. Zijn er dieet wensen? Jij weet welke en voor wie. Daardoor genieten kinderen, ouders én organisatie van een prachtig Sinterklaasfeest.
Neem contact op